Καλάθι

Τηλέφωνο+30 231 075 5878

Αποκλειστικά για πελάτες χονδρικής

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

[gtranslate]

Η Εταιρεία μας

50 χρόνια ενεργής και δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά της ktools – Κωνσταντινίδης

Μια διαδρομή που ξεκινάει από το 1965

Μετά από 50 χρόνια ενεργής και δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά της ktools – Κωνσταντινίδης, είμαστε περήφανοι τόσο για τη διαδρομή μας, όσο και για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας. Μια διαδρομή που ξεκινάει από το 1965 και μας φέρνει στο σήμερα, έτοιμους να σας υποδεχθούμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, με τη βεβαιότητα ότι έχουμε την ιδανική λύση για αυτό που ζητάτε, καλύπτοντας ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο φάσμα προϊόντων.

Πίσω από αυτή τη διαδρομή κρύβονται ατέλειωτες ώρες έρευνας, συνομιλιών, συμφωνιών και αδιάκοπης προσπάθειας, με μοναδικό σκοπό να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά, στην καλύτερη τιμή! Καρπός αυτής της συνεχούς και έντιμης προσπάθειας είναι ο έντυπος κατάλογος Κωνσταντινίδης και η ιστοσελίδα ktools σας που δικαιωματικά σας αξίζουν!

Με τη δέσμευση, από όλο το προσωπικό της Ktools – Κωνσταντινίδης, ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση, το ίδιο μεράκι και την ίδια ειλικρίνεια αυτή μας την προσπάθεια και στο μέλλον, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο